Over mij

Ik ben Petra van der Ploeg, gepubliceerd auteur van de (Engelstalige) Somnia Series en het is mijn missie jou te helpen je fantasievolle verhaalidee op papier te krijgen.

Dit doe ik door mijn beste schrijftips gratis en voor niets met jou te delen. Ook kun je me voor korte of langere tijd inhuren als schrijfcoach waar ik je op maat gemaakte advies geef, specifiek voor jou en je verhaalidee!

Ik geloof namelijk dat elke persoon die een verhaal in zijn hoofd heeft deze kan omtoveren tot een Fantastisch Verhaal waar lezers op zitten te wachten. Het hangt niet af van een uitgeverij die bepaalt of jouw boek het waard is om te worden uitgegeven. Als jij jouw verhaal(idee) fantastisch vindt, dan is dat alles wat je nodig hebt om van hoofd naar papier te gaan.

Ik geloof dat niemand jouw verhaal zoveel liefde, toewijding en aandacht kan geven als jij zelf. En ik geloof ook dat met de juiste professionele zorg jij jouw verhaal kunt laten shinen als het eenmaal is uitgegeven.
Op naar JOUW bestseller!

Pro-tip!

Wil je, net als ik, je boeken uitgeven en denk je erover om het zelf te doen? Neem dan een kijkje op de website van de Alliance of Independent Authors: www.selfpublishingadvice.org.

Daar vind je veel onafhankelijke informatie over het uitgeven van je boeken en wat daar bij komt kijken. Laat je niet afschrikken door de Engelse taal; heel veel is ook voor Nederlandse schrijvers van toepassing!

Tips en advies nodig? Neem gerust contact met me op!