Mijn boeken

The Somnia Series

De Engelstalige Somnia Series bevat 5 boeken en wordt omschreven als een cross-over tussen Young Adult en New Adult omdat het relevante thema’s voor beide doelgroepen bevat. Het is een aaneensluitend, en afgerond, fantasieverhaal die verkrijgbaar is op Amazon en op Bol.com. Het vijfde en laatste deel is vanaf 15 augustus 2021 te koop!

 

SYNOPSIS

Al zolang Sophia McAllister zich kan herinneren heeft ze levendige dromen. Het is een van de redenen waarom ze op jonge leeftijd al begon met verhalen schrijven en waarom ze nu, als 26-jarige, inmiddels een baan heeft bij een uitgeverij. Haar verhalen zitten vol fantasie en een prachtig liefdesverhaal. 

Toch heeft ze de stap naar zelf publiceren nooit durven wagen. Misschien komt het wel omdat ze nog altijd single is en zelfs nog nooit het bed met iemand heeft gedeeld. En, tja, als je dat in het echte leven nog nooit hebt ervaren, hoe moet je er dan een boek over schrijven?

Dan ontmoet ze Stiles. Hij is charismatisch, behulpzaam, interessant én hij lijkt helemaal voor haar te gaan. Maar er is één nadeel: ze ontmoet hem enkel in haar dromen…

 

Somnia Series

Door het schrijven van deze serie heb ik veel geleerd over wat je wel en juist niet wilt doen. Na het publiceren van het eerste boek, schreef ik een blog daarover. Mocht je zelf ook bezig zijn met een verhaal schrijven, of je bent gewoon nieuwsgierig naar hoe het mij verging, lees ‘m dan via onderstaande knop: