Welkom bij Fantasy Schrijfcoaching!

Jouw hulplijn voor het (af)maken van jouw Fantastische Verhaal!

Hou je van schrijven en het ontdekken hoe groot je eigen fantasie is?  En wil je ooit je verhalen graag delen met anderen? Misschien…

Twijfel je of je wel een goed verhaal hebt.
Weet je niet zo goed waar en vooral hoe je moet beginnen.
Vind je het lastig om gemotiveerd te blijven.

Dus… belanden je verhaalideeën onafgemaakt onderin je bureaula? Dan ben je op de juiste plek!

Fantasy Schrijfcoaching is in 2016 opgericht met maar één doel: jou helpen om jouw Fantastische Verhaal op papier te krijgen. Iedereen kan leren schrijven, maar het zijn hele bijzondere mensen die het voor elkaar krijgen om een Fantastisch Verhaal op papier te krijgen. Een verhaal die niet alleen leuk is om te lezen, maar ook blijft boeien en de lezer meetrekt een andere wereld in; de Fantasie van de schrijver!

Of je nu de wens hebt (ooit) gepubliceerd te worden en je boek in de winkels te zien liggen, of je vindt het gewoon leuk om je hersenspinsels op papier te krijgen, Fantasy Schrijfcoaching helpt je een nóg betere schrijver te worden.

Op deze website vind je de meest uiteenlopende schrijftips en elke zondag komen er nieuwe bij. Wil je op de hoogte blijven en deze schrijftips in je mailbox ontvangen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. De link vind je onderaan deze pagina.

Hou je niet van al die mails of is je mailbox al vol genoeg, volg Fantasy Schrijfcoaching dan op Facebook of Instagram. Zo weet je zeker dat je de nieuwste schrijftips altijd als één van de eersten te zien krijgt!

Wat kan Fantasy Schrijfcoaching nog meer voor jou betekenen? Klik hier.

 

Fantasy Schrijfcoaching Nieuws

Fantasy Schrijfcoaching breidt uit! Op dit moment zoekt Fantasy Schrijfcoaching gastbloggers. Dus ben jij een fervente schrijver en blog je daarnaast ook graag over je schrijfavonturen? Of ben jij een Fantasy-lezer en heb jij de beste tips voor schrijvers om een Fantastisch Verhaal op papier te krijgen? Neem dan contact met me op!